Albin

profil

Jag är en fotbollsintresserad, kaffeälskande dalmas som precis avslutat sin master i International Relations and Global Issues vid the University of Nottingham. Utöver kampen att klamra mig fast vid mina fotbolls- och kafferutiner så är jag är även väldigt intresserad av mänskliga rättigheter, rättvisefrågor, samt klimatförändringar och hållbar utveckling.

Tillsammans med Pontus gör jag under hösten praktik på Unnayan Dhara (UD), som är en partnerorganisation till Svalorna. Unnayan Dhara har under de senaste 20 åren jobbat främst med att mobilisera bönder för att de ska få autonomi över sin egen jord, kräva sina rättigheter, samt arbeta för ekologiskt jordbruk, matsuveränitet, och en hållbar utveckling.

Utöver arbetet med hos Unnayan Dhara så hoppas jag skriva artiklar om bl.a. det Bangladeshs kvinnliga cricketlag och den politiska utvecklingen i landet. På fritiden planerar jag att besöka Sundarbans, bli intresserad av cricket, samt lära mig att tycka om fisk och te (obs. inte fiskte!).

Om du har du tankar eller frågor så kan du kontakta mig på: albin.gustafsson@svalorna.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s