Hanna

Hejhej!_DSC0649 (2)
Hanna Gunnarsson heter jag och under oktober till februari kommer jag befinna mig på Svalorna Indien Bangladeshs partnerorganisation Thanapara Swallows Development Society (TSDS) i västra Bangladesh. Min praktik kommer vara inom de två program som organisationen driver med stöd från svalorna. Dessa program går under betäckningarna access och Agricultural Rights Programe, där den först nämnda jobbar med kvinnorättsfrågor och den andra med småskaliga bönders rättigheter samt ekologiskt jordbruk.

Själv är jag uppvuxen på den skånska landsbygden och har länge intresserat mig för just mat- och jordbruksfrågor ur ett miljö-, hållbarhets- och rättighetsperspektiv, samt genus. Kopplat till detta har jag bland annat pluggat humanekologi, permakultur och stadsodling.
Jag ser väldigt mycket fram emot att komma ut i fält och förhoppningsvis få användning av de kunskaper och erfarenheter jag har med mig, samt lära mig tusenfaldigt mer. Att komma tillbaka till Sverige med en ödmjukhet snarare än en hopplöshet. Jag hoppas också lära mig mer om livets glädjeämnen och mödor på den bangladeshiska landsbygden samt få en massa nya kulinariska och musikaliska upplevelser, och möta en massa nya människor.

3 svar till “Hanna

 1. Eva Danielsson

  Hej har resan gått bra ?

 2. Camilla

  Hej Hanna.
  Hoppas resan gick bra.
  /Camilla

 3. Hoppas at resan går bra, du ser glad ut på gruppfoton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s