Albin önskar er en God Jul

Här kommer en tidig julhälsning från min kollega.

Hans dator gick oväntat sönder i förrgår natt, och under gårdagen konstaterades det att moderkortet tyvärr gjort sitt. Således var det igår en deppig dag här i Jhenaidah. Vad tar en sig till när laptopen trillar av pinn och lånedatorer endast förblir en våt dröm? Många existentiella frågor börjar naturligtvis cirkulera. Kan jag göra praktik utan en laptop? Vem är jag? Vad är egentligen en dator? Måste jag börja läsa böcker nu istället?

Hårddisken är hur som helst räddad, så hopp finns för fortsatt produktivitet, oroa eder icke mina kära åhörare! Däremot satt han med en halvskriven artikel och ett opublicerat blogginlägg som blir svåra att få klara i rimlig tid, vilket också påverkat humöret en aning. Nu kom det sig dock så att idag blev en klämdag i datorfixandet, för i morgon åker vi till våra praktikantkollegor i Thanapara för att fira jul. Vi är oerhört glada över att kunna göra det, speciellt efter allt gott vi hört om det stället. Vi kommer att åka dit ekiperade i våra nya BLAZERS, som vi fått i present av grundaren Noyan. Vi har fortfarande lite svårt att förstå hur det hela gick till, men tydligen måste en ha sånna häromkring när det blir kallt, och Noyan är inte mannen som tar ett nej. Nu sitter vi hur som helst lite obekväma och jobbar i dem på kontoret. De enda som gör det givetvis, förutom Noyan själv då. Slips har vi fått också, varsin röd.

Så nu sitter min gode men nedstämde kollega i fin blazer och röd slips och lyssnar på podcast här på kontoret. Ilsken över datorns svek, ivrig att komma iväg på lite välbehövlig ledighet.

Jag vet att han vill önska er alla en god jul, så jag förmedlar det åt honom.

GOD JUL ÖNSKAR ALBIN! (OCH JAG)

DSC_0136

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Albin önskar er en God Jul

 1. sofiaeleonorahansson

  Hälsning från Pinky ”Albin looks very corporate!” 🙂

 2. Pontus Wallin

  Jag känner mig som om jag är klädd för en julfest i ”The Office”.
  /Albin

 3. sarahbodelsson

  Ofantligt stiligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s