Nu far vi till Bangladesh!

Kamrater!

Vi på bilden är Svalornas praktikanter i Bangladesh fram till den 15:e februari. Vi har olika bakgrunder, kommer från olika ställen, och lär därför att skriva ganska olikartat i våra respektive bloggkanaler.

Pontus och Albin (övre raden fr. v.) åker till Unnayan Dhara (UD), Hanna (höger om Albin) åker ihop med Isis (nedre raden fr. v.) till Thanapara Swallows Development (TSDS), och Amanda (höger om Hanna) beger sig till Sabalamby Unnayan Samity (SUS) tillsammans med Sofia.

Efter sammanlagt tre veckor av varierande förberedelser i Lund och Härnösand känner vi oss redo att lämna Monica och Marias trygga famnar för att få sätta igång med vår praktik. Det ska bli olidligt spännande att äntligen få möta våra respektive partnerorganisationer, börja äta bangla-mat, blir magsjuka, klappa kungskobror och bengaliska tigrar, arbeta med hållbart jordbruk, matsuveränitet, kvinnors rättigheter, kapacitetsbyggande och maktstrukturer, och att bli ett med den bengaliska kulturen.

Ser fram emot insiktsfulla kommentarer, spontana utrop och ett och annat ”hej pontus det är mormor hur mår du”. Ytterligare information om oss alla nås genom att klicka på våra namn i menyn ovan. På samma sätt når du även våra bloggar.

På återseende!

IMG_2163

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Nu far vi till Bangladesh!

  1. Marjo

    Kul att se er! Ha en toppenresa & ser fram emot att läsa om era öden & äventyr här på Bloggen!
    Allt gott/ Marjo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s