Hej från Kotagiri!

Vi är i  Indien! Banglagänget har nu bytt Bangladesh mot det större grannlandet för en veckas partnermöte med Svalornas partners på Keystone Foundation i Kotagiri. Kul och spännande tycker vi. Temat för årets partnermöte är ”engendering mobilisation and sustainable social change” med de tre underteman: tillgång till resurser, utrotning av våld mot kvinnor samt ledarskap/beslutsfattanden. Syftet med mötet är att öka den praktiska och konceptuella kunskapen om genderfrågor, att dela erfarenheter och ömsesidigt lärande mellan partners och att komma på en handlingsplan för att stärka genderperspektivet inom de existerande programmen och även inom partnerorganisationerna.

Mötet inleds på onsdag och sammanlagt är vi ca 45 deltagare. Sju Bangladeshiska organisationer och sex indiska organisationer kommer vara representerade samt Svalornas tre kontor från Lund, Bangalora och Dhaka. Och så såklart hela praktikantgänget. Det kommer bli fyra dagar med föreläsningar, workshops, grupparbeten och fältbesök. För den intresserade kan ni följa oss på mötet @SvalornaIB, både via Twitter, Facebook och Instagram.

2014-11-19 14.29.35-1

Återförening på Svalornas kontor i Dhaka

 

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Hej från Kotagiri!

  1. Marjo L Qvist

    Det ska bli spännande att följa era diskussioner där i Kotagiri!
    Ha det fint allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s