Take off

Sista introduktionsveckan har rusat iväg och det känns både nervöst och skönt att vi på lördag äntligen ska få sätta oss på flyget mot Dhaka och Bangladesh. Beskedet om att vi ska få spendera hösten på två av Svalornas partnerorganisationer, Nijera Kori och BARCIK, kom i maj och förberedelserna har sedan dess varit många. Vi känner oss nu redo för avfärd och det är med spänning och förväntan vi lämnar Sverige. Bloggen kommer att följa med genom våra upplevelser och fungera som en ventil för reflektion, tankar och känslor. Var gärna med oss och dela egna funderingar och kommentarer!

Välkommen till årets Bangladeshblogg!

/Sanna, Jenny, Isabelle och Emma

bild

2 kommentarer

Under Emma, Isabelle, Jenny, Sanna

2 svar till “Take off

  1. Marjo L Qvist

    Hej allihopa! Precis som svalor flyger ni nu iväg till ett nytt och varmare land på höstkanten, och återkommer sedan med nya erfarenheter i bagaget. Det ska bli spännande att följa er här på bloggen. Ha en fin resa! På återhörande!
    Marjo L Qvist, ordförande, Svalorna Indien Bangladesh

  2. Magdalena Frembäck

    Det ska bli roligt att följa bloggen och få lite uppdateringar från BD! Amar Sonar Bangla. /Magdalena, praktikant hos DEW hösten 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s